info@kwaliteitinzorg.com

(030) 307 91 40

Tirionlaan 1

,

3528BM Utrecht

Verzorgende IG Thuiszorg

Kwaliteit In Zorg

KIZ is al jarenlang toonaangevend en staan bekend om de kwaliteit en service die wij leveren aan onze klanten. Wij zijn van mening dat ieder mens altijd van het leven moet kunnen genieten en zo min mogelijk daarin moet worden beperkt. Wij doen er alles aan om voor iedereen die behoefte heeft te ondersteunen met de juiste middelen. KIZ heeft een landelijke dekking, de grootste werkgebied is thuiszorg in de regio Utrecht.

Bij KIZ staan het welbevinden, versterking van eigen regie, netwerken en medezeggenschap centraal. Op verschillende manieren werken wij hier de komende jaren aan. Ook de ontwikkelprojecten ‘Verbeterteams kwaliteit van leven’ en ‘Leerplein voor professionals, cliënten, mantelzorgers, familie en vrijwilligers’ zijn onderdeel van het vernieuwingsprogramma.

Vanwege ontwikkelingen en uitbreiding van ons thuiszorgteam in Utrecht zijn wij op zoek naar verzorgende IG voor 20 tot 42 uur per week. Wij zijn een zelfsturend team en zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om mee te werken met het team.

De functie

Als verzorgende IG in de thuiszorg heb je een belangrijke rol omdat je breed bent opgeleid. Je biedt cliëntgerichte zorg, op basis van de zorgafspraken zoals vastgelegd in het zorgleefplan. Je voert onder andere verpleegtechnische handelingen uit en draagt bij aan de continuïteit en kwaliteit van het welbevinden van de cliënt.

Jouw profiel

+ Je beschikt over een diploma Verzorgende IG;
+ Enkele jaren werkervaring;
+ Ervaring in de thuiszorg is een pré;
+ Je kunt goed communiceren en samenwerken;
+ Je bent sociaal en flexibel ingesteld.

Wij bieden

Een leuke functie als verzorgende IG in een gezellig team waarin je samen met collega’s de extramurale dienstverlening (thuiszorg) verder kunt ontwikkelen. Gezellige personeelsuitjes en een aantrekkelijke MKSA regeling. Je krijgt een arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor bepaalde tijd met de mogelijkheid tot omzetten naar onbepaalde tijd. Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO VVT, inschaling is afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden wij scholing om je vakkundigheid actueel te houden en mogelijkheid tot ontwikkeling.

Hoe kan je solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt de vacature je leuk? Reageer dan gelijk. Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog aanvullende vragen? Dan kun je bellen naar 030 307 91 42 of mailen naar solliciteer@kwaliteitinzorg.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Let op, voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist

Persoonlijke gegevensContactinformatie


Overige