info@kwaliteitinzorg.com

(030) 307 91 40

Tirionlaan 1

,

3528BM Utrecht

Kwaliteitsverpleegkundige niveau 5

24 – 42 uur per week in wisselende diensten

Ben jij een HBO verpleegkundige en heb je oog voor kwaliteit? Werk jij graag oplossingsgericht en wil je elke dag weer het beste uit jouw medewerkers halen? Dan heeft KIZ een interessante uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?
In deze nieuwe functie als kwaliteitsverpleegkundige heb je een breed en divers takenpakket waardoor geen dag hetzelfde is. Zo ben je verantwoordelijk voor de monitoring van de kwaliteit van de zorg, adviseer, begeleidt, coach en train je individuele medewerkers en teams. Dit gebeurd op zowel zorginhoudelijk cliëntniveau als op procesniveau met als doel de kwaliteit van de zorg te verbeteren.

Jij zet jouw gespecialiseerde kennis van de doelgroepen PG, NAH en GP in ten behoeve van de verpleging, verzorging en begeleiding van de cliënt en bewaakt hierbij (mede) de kwaliteit van zorg. Je werkt mee in verschillende zorgteams om de dagelijkse werkwijzen te observeren en toetsen aan beleid en procedures.

Je stelt standaardprocedures, werkinstructies en protocollen op ter bevordering van uniform verpleegkundig en/of medisch beleid en kwaliteit van de zorg in samenspraak met de kwaliteitsfunctionaris. Je volgt specifieke zorgprocessen zoals eerstelijnsverblijf, van opname tot ontslag, en bent hierin richtinggevend. Daarnaast werk je in multidisciplinaire werk/vakgroepen een actieve bijdrage bij de ontwikkeling van verpleegkundige werkkaders en stappenplannen.

Wij vragen:
* Je hebt een diploma Verpleegkundige 5;
* Je beschikt over specialistische kennis over de doelgroepen PG, NAH en GP;
* Je bent BIG-geregistreerd;
* Een recente Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)
* Je weet hoe je een team enthousiasmeert, bent een voorbeeld voor het team en hebt ervaring met coaching;
* Je signaleert knelpunten, geef feedback en creëert bewustwording rondom kwaliteit en bejegening;
* Je bent 24 tot 42 uur per week beschikbaar en vind je het geen probleem om op wisselende diensten te werken;
Vanzelfsprekend;
* Ben je erg zelfstandig;
* Heb je een groot inlevingsvermogen;
* Ben je hulpvaardig;
* Werk je oplossingsgericht en ordelijk.

Wij bieden:
*direct een vast contract met een proeftijd van 2 maanden;
*arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT, inschaling in FWG functiegroep 50, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 7,4%;
*goede mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, o.a. in de vorm van je eigen vakmanschapsportfolio ‘Jij & Je ontwikkeling’;

Waarom KIZ?

KIZ biedt je de mogelijkheid om vanuit je eigen kracht en passie te werken. Bij KIZ hebben we niet alleen hart voor ouderen, maar ook voor jou. We investeren in vakmanschap en bieden een duurzame werkrelatie waarin we jou de ruimte geven om samen met je team in te spelen op de wensen en behoeften van onze cliënten.

Je werkt samen met collega’s in een zelf organiserend team met de leidinggevende op afstand. Dat betekent dat je kunt omgaan met regelruimte, probleemoplossend te werk gaat en beseft dat je doelen niet alleen haalt, maar mét elkaar. Samen zorg je voor de beste zorg, zodat cliënten zo lang mogelijk zichzelf kunnen blijven.

Hoe kan je solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt de vacature je leuk? Reageer dan gelijk. Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog aanvullende vragen? Dan kun je bellen naar 030 307 91 42 of mailen naar solliciteer@kwaliteitinzorg.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Let op, voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Persoonlijke gegevensContactinformatie


Overige