info@kwaliteitinzorg.com

(030) 307 91 40

Tirionlaan 1

,

3528BM Utrecht

Huishoudelijke hulp

Zoek jij als schoonmaker / medewerker huishoudelijke dienst een afwisselende baan waarbij je bij ouderen thuis zorgt voor een schone omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij als thuiszorgorganisatie in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste schoonmaker/medewerker huishoudelijk dienst voor 12 tot 32 uur per week voor lange tijd.

SCHOONMAKER / MEDEWERKER HUISHOUDELIJKE DIENST / PART-TIME / REGIO UTRECHT / LANGE TIJD

Wat ga je doen?
Je verricht huishoudelijke taken bij mensen thuis die dit door omstandigheden zelf niet meer kunnen. Je krijgt je eigen cliënten toegewezen volgens een vaste planning. Je verzorgt bij hen bijvoorbeeld de was, het strijkwerk, de afwas en maakt de badkamer en het toilet schoon. Onze cliënten rekenen op kwaliteit, maar ook op persoonlijke aandacht en een gezellig praatje. Het is in deze functie erg belangrijk dat je veranderingen in de situatie van je cliënt opmerkt en hier actie op onderneemt. Bijvoorbeeld als je ziet dat jouw cliënt extra hulp of zorg nodig heeft. Je geeft jouw bevindingen dan door aan onze Zorgcoördinator / planning en legt ze vast in een logboek. Je werkt zelfstandig en altijd in overleg met de cliënt.

Je biedt onze cliënten structuur door hen te helpen met het coördineren van het huishouden. Je begeleidt bij het organiseren en uitvoeren van de huishoudelijke taken.

Ben jij de ideale kandidaat?
Jij bent de ideale schoonmaker / medewerker huishoudelijke dienst als jij al ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden, bij voorkeur ook in de ouderenzorg. Je hebt een servicegerichte instelling en bent flexibel inzetbaar. Je hebt een aanpakkersmentaliteit en je kan goed zelfstandig werken. Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en je bent woonachtig in regio Utrecht. Voor een dienstverband bij dit bedrijf is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Je bent per direct beschikbaar voor 12 tot 32 uur per week. Ook beschik jij over een auto of scooter omdat je op verschillende plekken in Utrecht moet zijn.

Wat bieden we jou?
Je komt te werken binnen een prettige en professionele werkomgeving met een goede sfeer en leuke collega’s. Je krijgt ruimte en je wordt gestimuleerd om te werken aan professionele groei. Dit krijg je onder anderen door opleidingen binnen je vakgebied, training voor persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk door kennisuitwisseling met collega’s. Je ontvangt een salaris tussen de €10,09 en €10,54 bruto per uur, afhankelijk van opleiding en ervaring. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding welke afhankelijk is van woon-werk afstand. De werktijden liggen tussen 9.00 uur en 15.30 uur en je werkt met een planning, waarbij de uren en dagen af te spreken zijn in onderling overleg.

Hoe kan je solliciteren?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en lijkt de vacature je leuk? Reageer dan gelijk. Ben je nog niet helemaal overtuigd of heb je nog aanvullende vragen? Dan kun je bellen naar 030 307 91 42 of mailen naar solliciteer@kwaliteitinzorg.com

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Let op, voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Persoonlijke gegevensContactinformatie


Overige