info@kwaliteitinzorg.com

(030) 307 91 40

Tirionlaan 1

,

3528BM Utrecht

Thuiszorg Utrecht

Kwaliteit in Zorg Utrecht is al jarenlang toonaangevend en staat bekend om de kwaliteit en service die zij levert aan haar klanten. Kwaliteit in Zorg Utrecht is van mening dat ieder mens altijd van het leven moet kunnen genieten en daarin zo min mogelijk moet worden beperkt. Wij doen er alles aan om voor iedereen die behoefte heeft te ondersteunen met de juiste middelen. KIZ heeft een landelijke dekking, de grootste werkgebied is thuiszorg Utrecht.

Thuiszorg Utrecht met een hoge kwaliteit

Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit staan bij ons centraal, wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Heeft u thuis verzorging, verpleging of hulp in de huishouding nodig? Wilt u zich aanmelden voor dagbesteding of persoonlijke coaching? Heeft u een specifieke behoefte naar Thuiszorg Utrecht? Maak dan gebruik van onze thuiszorg, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Bent u op zoek naar thuiszorg in Utrecht? Neem dan contact op met KIZ!thuiszorg utrecht

Van Persoonlijke verzorging tot verpleging of hulp in de huishouding, van dagbesteding tot persoonlijke coaching, u vindt het allemaal in onze Thuiszorg Utrecht service. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek, tijdens dit gesprek zullen wij samen met u bepalen welke vorm van onze Thuiszorg Utrecht service het beste bij u past.

Wij doen er alles aan om iedereen die behoefte heeft te ondersteunen met de juiste middelen. Thuiszorg KIZ heeft een landelijke dekking, de grootste werkgebied is thuiszorg Utrecht.

Ook voor vacatures en stages in de thuiszorg kunt u bij Thuiszorg KIZ Utrecht terecht, meer informatie hierover vind u op de desbetreffende pagina’s op onze site. Bent u opzoek naar Thuiszorg diensten in Utrecht? Dan bent u bij Stichting KIZ aan het juiste adres, met onze hoge kwaliteit diensten en persoonlijke betrokkenheid bent u verzekerd van de juiste service.

Thuiszorg KIZ Utrecht, Kwaliteit in zorg!

Overtuigd van onze kwaliteiten en diensten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek, samen inventariseren wij uw behoefte en maken een plan voor de juiste thuiszorg. Heeft u nog aanvullende vragen of meer info nodig? Neem dan contact op zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen. Voor meer informatie over Thuiszorg Utrecht kunt u ook terecht op de website www.thuiszorgregioutrecht.nl

Naast thuiszorg diensten in Utrecht steunt Stichting KIZ voortdurend goede doelen in het binnen- en buitenland. Ook staan wij open voor sponsoring voor stichtingen en verenigingen, neem contact op voor meer informatie.