info@kwaliteitinzorg.com

(030) 307 91 40

Tirionlaan 1

,

3528BM Utrecht

stichting kiz utrecht

Over Stichting KIZ

Welkom bij KIZ! Voor velen lijkt het misschien vanzelfsprekend dat ieder mens alles uit het leven kan halen. Maar voor ouderen of bijvoorbeeld mensen met een beperking is dat niet altijd vanzelfsprekend. KIZ is van mening dat ieder mens altijd van het leven moet kunnen genieten en zo min mogelijk daarin moet worden beperkt.
Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit staan bij ons centraal, wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Stichting KIZ

Welkom bij Stichting KIZ! Voor velen lijkt het misschien vanzelfsprekend dat ieder mens alles uit het leven kan halen. Maar voor ouderen of bijv. mensen met een beperking is dat niet altijd vanzelfsprekend. Stichting KIZ is van mening dat ieder mens altijd van het leven moet kunnen genieten en zo min mogelijk daarin moet worden beperkt. Wij doen er alles aan om voor iedereen die behoefte heeft te ondersteunen met de juiste middelen.

Stichting KIZ is gespecialiseerd in persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, dagbesteding, persoonlijke coaching en verschillende cursussen. Wij zijn al jarenlang toonaangevend en staan bekend om de kwaliteit en service die wij leveren aan onze klanten.

Persoonlijke betrokkenheid en kwaliteit staan bij ons centraal, wij zijn pas tevreden als u tevreden bent! Heeft u thuis verzorging, verpleging of hulp in de huishouding nodig? Wilt u zich aanmelden voor dagbesteding of persoonlijke coaching? Maak dan gebruik van onze thuiszorg, neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Goede doelen en sponsoring door Stichting KIZ
Stichting KIZ steunt voortdurend goede doelen in het binnen- en buitenland. Ook staan wij open voor sponsoring voor stichtingen en verenigingen, neem contact op voor meer informatie.

Missie

KIZ is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij zijn een goed georganiseerde aanbieder. De wensen en behoeften van de cliënt staan centraal. Wij verlenen kwalitatief goede zorg en bemiddelen in een samenleving met steeds meer ouderen en mensen met beperkingen. Ondanks de bezuinigingen en het veranderende beleid houden wij vast aan ons beeld van goede zorgverlening. Verantwoorde zorg, veiligheid en geborgenheid in eigen woonomgeving.

KIZ is vierentwintig uur per dag bereikbaar. Hierdoor wordt de continuïteit van de zorg gewaarborgd. KIZ vult de totale zorgvraag in met gekwalificeerde en goed opgeleide medewerkers en biedt zorg die betrouwbaar en herkenbaar is in de wijk. Gezien als een verlengstuk van de familie en mantelzorg van de cliënt, waarbij op zijn minst binnen de gestelde indicatie een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven kan worden bereikt. Wij bieden de zorg die nodig is, waar de cliënt zich goed bij voelt en stimuleren de zelfzorg waar mogelijk. Met persoonlijke zorg en aandacht voor elke zorgvrager.

Visie

Door te investeren in de medewerkers aangaande opleiding, inbreng, werksfeer en voorzieningen en persoonlijke aandacht creëren wij een prettige werkomgeving en een hoge mate van betrokkenheid. Onze zorgprofessionals leveren met elkaar een uitstekend resultaat.

Wij begeleiden werknemers en leiden hen op, waardoor zij groeien in hun verantwoordelijkheid binnen de organisatie en haar visie. Deze professionaliteit stralen zij vervolgens uit in het werkveld. Dit versterkt het gevoel van vertrouwen bij de zorgvrager.

De hoge mate van betrokkenheid en de persoonlijke aandacht voor de klant versterken het vertrouwen van mantelzorgers en behandelaars (zoals huisartsen en specialisten). Het indicatieproces verloopt voorspoedig, eveneens het contact. De zorginzet en indicatie zijn hierdoor goed op elkaar afgestemd, waardoor wij uitstekende zorg kunnen leveren. Openheid, actiegerichtheid, eerlijkheid, controle naar elkaar toe, goede communicatie en transparant werken zijn onze kernwaarden. Iedereen kan en mag elkaar aanspreken op bijvoorbeeld werkwijze en integriteit.

Stichting KIZ blijft een platte organisatie, waarbij iedereen even belangrijk is en elk individu zich bewust is van zijn of haar bijdrage voor de organisatie. KIZ geeft het vertrouwen aan haar cliënten en medewerkers. Flexibiliteit, persoonlijke aandacht en kennis van de zorgvrager maken het dat de cliënt sneller open staat voor het ontvangen van de zorg. Er ontstaat meer begrip en een hoge mate van tevredenheid. Een goede samenwerking met ketenpartners stelt de cliënt in staat een overzichtelijk zorgnetwerk op te bouwen. Stichting KIZ maakt onderdeel uit van dit zorgnetwerk. Wij voelen ons niet geremd door kleinere winstmarges, grotere reisafstanden en meer inzet van meer medewerkers.

Thuiszorg in Utrecht

Stichting KIZ is al jarenlang toonaangevend en staat bekend om de kwaliteit en service die zij levert aan haar klanten. Wij doen er alles aan om voor iedereen die behoefte heeft te ondersteunen. Stichting KIZ heeft een landelijke dekking, de grootste werkgebied is Utrecht. Stichting KIZ focust zich met name op thuiszorg in Utrecht.

KIZ in cijfers

Dienstenpakket