info@kwaliteitinzorg.com

(030) 307 91 40

Tirionlaan 1

,

3528BM Utrecht

Begeleiding

KIZ levert specialistische begeleiding aan kinderen, jongeren of volwassenen met psychiatrische problemen of psychische klachten. Wij begeleiden mensen in hun thuissituatie, bijvoorbeeld als het gaat om begeleiding bij zelfstandig wonen, op school, bijvoorbeeld bij als het gaat om kinderen met gedragsproblemen. Maar ook op elke andere locatie kunnen wij onze specialistische begeleiding bieden. Wij stellen de begeleiding geheel af op u en uw situatie.
Er kan iets gebeurd zijn waardoor u bepaalde activiteiten niet zonder begeleiding kunt uitvoeren. We helpen u hierbij zodat u alsnog de dagelijkse activiteiten zelf kunt uitvoeren.

Begeleiding

KIZ kan u begeleiding bieden, hierbij kunt u denken aan het aanleren van nieuwe vaardigheden op het gebied van persoonlijke en/of huishoudelijke zorg, het op orde houden van administratie en het aanbrengen van structuur in uw leefsituatie.
Heb jij psychiatrische problemen, voel jij je eenzaam of onveilig in je woonsituatie? Heb je financiële problemen, kamp jij met een verslaving of krijg jij je huishouden niet op orde? Voor ons is niets vreemd. Waar jij wellicht geen oplossing meer ziet, kijken wij samen met jou naar wat wel mogelijk is. Wij bieden je begeleiding en ondersteuning die bij jou past, afgestemd op wat jij nodig hebt.

Waarom begeleiding?
Met begeleiding zorgen wij voor evenwicht en stabiliteit in je dagelijks leven. Zodat je weer mee kunt doen in de maatschappij, weer zelfvertrouwen krijgt en regie hebt over je eigen leven.

Hoe werkt begeleiding?
KIZ biedt diverse soorten begeleiding. Je krijgt ondersteuning bij wonen, dagbesteding, werk, sociale contacten, persoonlijke verzorging, geestelijk en lichamelijk welzijn, financiën en administratie. Je neemt zo zelfstandig mogelijk deel aan het leven in je eigen woonomgeving. Wij zorgen voor passende ondersteuning en leren je weer met vertrouwen naar de toekomst te kijken. Hierbij werken wij samen met mensen uit jouw omgeving, zoals familie en vrienden, en ook met hulpverlening. Samen stellen wij een plan op waarbij wij uitgaan van jouw wensen en behoeften. Zo krijg je weer structuur en overzicht.